We gaan weer beginnen!

We gaan weer beginnen!

Ruim 3 maanden na de sluiting van het Odensehuis gaan we weer beginnen! We starten in kleine groepjes en uitsluitend op afspraak. Omdat we een extra dag open gaan hebben we ook ruimte voor nieuwe bezoekers. Dus wilt u een keer een kijkje komen nemen bel ons dan voor een …

Het Odensehuis is nog dicht maar bereidt zich voor....

Het Odensehuis is nog dicht maar bereidt zich voor....


Het Odensehuis is al enige tijd gesloten in verband met de maatregelen om verspreiding van het corona-virus te beperken. Vanuit de overheid is nu het advies om weer open te gaan voor wie dit het hardste nodig heeft. We doen niets liever! Het zal anders zijn en vraagt nog wel wat …

Odensekrant #2

Odensekrant #2

Dit is de 2e Odensekrant. Doordat wij elkaar helaas niet kunnen ontmoeten hebben wij deze krant opgezet zodat iedereen toch op de hoogte kan blijven.

Odensekrant

Odensekrant

Dit is de 1e Odensekrant. Doordat wij elkaar helaas niet kunnen ontmoeten hebben wij deze krant opgezet zodat iedereen toch op de hoogte kan blijven.

Tijdelijke sluiting Odensehuis

Tijdelijke sluiting Odensehuis

Gelukkig hebben wij (nog) geen bezoekers of vrijwilligers die besmet zijn met het Coronavirus. Om bij te dragen aan het voorkomen dat het virus zich verder verspreidt hebben wij besloten om het Odensehuis in ieder geval tot 1 juni te sluiten.
Wij volgen hiermee de richtlijnen van het …

Samen heerlijk gegeten

Samen heerlijk gegeten

Deze week is er weer een heerlijke maaltijd bereid door de bezoekers van het Odensehuis. Dit keer bestond het hoofdgerecht uit kip-kerrie met rijst. En als kers op de taart een heerlijk toetje van ijs met warme vruchten. 

Buiten zijn

Buiten zijn

Wanneer het kwik boven de 20ยบ komt gaan we natuurlijk niet binnen zitten. Dus lekker met water aan de slag en zo is de activiteit autowassen ontstaan. Aan het eind is de auto weer spic en span. Het was lekker om buiten te zijn en we genoten van het mooie weer.

Odensehuis op maandag open!

Odensehuis op maandag open!

Het Odensehuis gaat vanaf 28 januari 2019 op de maandag open in plaats van de vrijdag. We zijn dan open van 10.00 tot 14.30.

De openingstijden zijn dan:

Maandag; van 10.00 uur tot 14.30
Dinsdag; van 10.00 uur tot 16.00
Donderdag; van 10.00 tot 16.00

U bent van harte welkom!

Het Odensehuis heeft een Braintrainer!

Het Odensehuis heeft een Braintrainer!

Sinds kort hebben wij in het Odensehuis een Braintrainer! Wij hebben hiervoor subsidie ontvangen van de Stichting bevordering van maatschappelijke zorg en gezondheidszorg Schouwen-Duiveland.
Een braintrainer is een geweldig apparaat om het geheugen te trainen. Op alle niveau's kunnen er …

Viering 1 jarig bestaan Odensehuis

Viering 1 jarig bestaan Odensehuis

Onlangs vierden wij alweer ons 1 jarig bestaan. Op 20 maart bracht Burgemeester Rabelink een bezoek aan het Odensehuis en onze bezoekers verzorgden een high tea. We maakten er dus een klein feestje van en terecht want het gaat heel goed met het Odensehuis. Wekelijks weten gemiddeld 30 …