Vacature: Penningmeester

Van de penningmeester van het bestuur van het Odensehuis loopt eind 2023 de termijn af en dat geeft nu ruimte aan een nieuw bestuurslid. En dat is bepaald geen saaie job! Als bestuurslid draag je actief en praktisch bij aan deze innoverende voorziening voor ouderen die georganiseerd wordt door vrijwilligers, deelnemers, coördinator en assistent coördinator samen. Je maakt veel mogelijk en staat vooraan bij actuele ontwikkelingen in de ondersteuning aan mensen van wie het hoofd niet meer zo goed werkt als voorheen (wat ons allemaal kan overkomen!).

Lees verder

Welkom bij het Odensehuis Schouwen-Duiveland

Het Odensehuis Schouwen-Duiveland is een laagdrempelige ontmoetingsplek voor iedereen die zelf of in zijn of haar omgeving met beginnende dementie of geheugenklachten te maken heeft.
Mensen kunnen binnen lopen om ervaringen uit te wisselen, samen dingen te ondernemen of te ontspannen. Wij geloven dat ieder mens gezien en gehoord wil worden en van betekenis wil zijn voor en met anderen. Dat is zeker ook het geval als je met dementie te maken hebt. In het Odensehuis ligt de nadruk op hoe je, ondanks de veranderingen, mee kunt blijven doen aan het gewone leven. Samen maken we het Odensehuis tot een plek waar je jezelf mag zijn en kunt ervaren dat je niet alleen staat. We zitten in Zierikzee maar we zijn er voor alle inwoners van Schouwen-Duiveland.

Odensehuis SD in beeld

Dementie bij jou in de buurt. Wat moet je doen

bij het signaleren van iemand met dementie

Dementievriendelijk SD