Odensehuis op locatie

Wat is Odensehuis op locatie?
Er kunnen redenen zijn waarom mensen niet naar het Odensehuis in Zierikzee kunnen of willen komen. Soms speelt de afstand een rol of spreken de activiteiten niet zo aan. In deze gevallen kan het "Odensehuis op locatie" een uitkomst bieden. Wij komen dan gewoon naar u toe!

Het "Odensehuis op locatie" kan in alle kernen op Schouwen-Duiveland plaatsvinden. In september starten we in Burgh-Haamstede. In Burgh-Haamstede werken wij samen met Marcel Willemse, de uitbater van de Molenberg. Wekelijks worden hier lezingen gehouden iedere keer door een andere verrassende spreker. De onderwerpen zijn heel divers. Kunst, cultuur, literatuur, architectuur, geschiedenis, filosofie, muziek. Kijk in de agenda voor meer informatie over de sprekers.

Voor wie?
De ochtenden zijn toegankelijk voor mensen met geheugenklachten of beginnende dementie en hun partner of andere naaste. Dat kan ook een vriend, kind of buur zijn. De lezingen zijn interactief. Dat wil zeggen dat u volop de gelegenheid krijgt om, als u dat wilt, uw eigen ervaringen te delen.

Wat kunt u verwachten?
U kunt iedere donderdagochtend vanaf 10.00 uur binnenlopen in de Molenberg in Burgh-Haamstede. Daar ontvangen wij u met koffie of thee. Ongeveer om 10.45 uur begint de spreker met zijn lezing tot ongeveer 11.45 uur. Daarna kunt u genieten van een heerlijke lunch. Om ongeveer 13.00 uur sluiten we af. Voor deze ochtend vragen wij een eigen bijdrage van €12,50 per persoon. Aanmelden mag maar hoeft niet.

Voor vragen of aanmelden belt u Pauline Klerkx, coordinator Odensehuis op 06-428 482 41

Dementie bij jou in de buurt. Wat moet je doen

bij het signaleren van iemand met dementie

Dementievriendelijk SD