Odensehuis op locatie

Tot onze spijt hebben wij moeten besluiten voorlopig geen bijeenkomsten te organiseren in het kader van ons project “Odensehuis op locatie”, dat de afgelopen maanden in de Molenberg te Burgh-Haamstede op de donderdagochtenden werd georganiseerd.

In september 2021 zijn wij enthousiast gestart met dit project, waarbij we van diverse mensen medewerking kregen en voor de deelnemers steeds een interessant programma konden bieden.

Wij zijn de Molenberg en de sprekers die de afgelopen maanden met verhalen over diverse onderwerpen een bijdrage hebben geleverd dankbaar dat zij zich voor ons project hebben willen inzetten. Ook de vrijwilligers die de bezoekers hebben begeleid zijn wij dankbaar voor hun inzet.

Er is nu een moment aangebroken waarin wij een afweging moeten maken of we op dezelfde manier door kunnen gaan met het wekelijks een bijeenkomst organiseren. Onze conclusie is dat we voorlopig niet doorgaan met het Odensehuis op locatie in Burgh-Haamstede. De activiteiten in het Odensehuis in Zierikzee en de bijeenkomsten op locatie vereisen een passende bezetting van medewerkers en vrijwilligers en daar ontbreekt het ons helaas aan.

Wij hopen later dit jaar opnieuw te bekijken wat de mogelijkheden zijn om weer door te kunnen gaan met een vorm van het ‘Odensehuis op locatie’.

Wij begrijpen dat het voor de deelnemers die de afgelopen maanden genoten hebben van de bijeenkomsten een teleurstelling is dat zij voorlopig niet voor een dergelijke bijeenkomst terecht kunnen. Zij zijn uiteraard van harte welkom om ook eens een kijkje te komen nemen in het Odensehuis in Zierikzee en zich te laten informeren over de mogelijkheden die we daar bieden.

Namens het bestuur,

Carien Cankrien, voorzitter

Dementie bij jou in de buurt. Wat moet je doen

bij het signaleren van iemand met dementie

Dementievriendelijk SD